Kom i gang med bæredygtig forretningsudvikling

C4 Foreningen og Miljønetværk Nordsjælland inviterer til inspirationsmøde mandag den 6. september 2021 kl. 15.00 - 17.30 i C4 Videncenter.

C4 Foreningen og Miljønetværk Nordsjælland inviterer til inspirationsmøde mandag den 6. september 2021 kl. 15.00 – 17.30 i C4 Videncenter.

Er I en lille eller mellemstor virksomhed, som gerne vil i gang med at arbejde med bæredygtighed, men ikke ved hvor I skal starte? eller er I allerede i gang, men har brug for inspiration og vejledning til at komme videre? så læs med her.

Vi kan hurtigt blive enige om, at vi alle må tage et ansvar og løfte i flok for at sikre en bæredygtig fremtid. Men det kan være svært for virksomhederne at finde ud af hvad der er op og ned på hele bæredygtighedsspørgsmålet, hvor I kan gøre en forskel, hvordan I kan måle jeres fremskridt, hvordan I undgår greenwashing og hvordan I overhovedet kommer i gang med arbejdet.

Derfor inviterer C4 Foreningen og Miljønetværk Nordsjælland jer til en række spændende inspirationsmøder og workshops i løbet af 2021 og 2022, hvor I kan blive klogere på jeres muligheder og få inspiration og vejledning til at komme i gang.

På det første inspirationsmøde vil vi at skabe et overblik over de mange forskellige tilgange og værktøjer der er til rådighed når virksomheder skal til at arbejde med bæredygtighed. Vi ser bl.a. nærmere på miljøledelse, miljømærkninger, FN’s Verdensmål, CSR, klimaberegninger og rapporteringsmuligheder. Copenhagen Business Hub kommer og præsenterer deres grønne screeningsværktøj specielt udviklet til SMV’er.

 

Pris og tilmelding

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig.

Del denne nyhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print