C4 Netværket

Velkommen til C4 Netværket i Hillerød – Netværksgruppe for beslutningstagere.

C4 Netværket er navnet for en netværksgruppe, som udelukkende henvender sig til beslutningstagere. Vi hjælper hinanden med leads og med at styrke hver vores virksomhed. Det betyder: Networking, udveksling af referencer, erfamøder, gruppearbejde og sociale arrangementer.

 

Et møde kan indeholde:

  • Firma præsentation
  • Virksomhedsbesøg
  • Erhvervsrettede oplæg
  • Sparring
  • Styrede “en til en”

 

Gruppen er stiftet af C4 i samarbejde med en gruppe aktive erhvervsfolk i erkendelse af at der manglede et sted hvor seriøse, aktive netværkere og beslutningstagere mødes.

Denne opbygning sikrer et gunstigt samarbejde på tværs af traditionelle skel og skaber på unik vis synergi mellem stærke samarbejdspartnere. C4 Foreningen arbejder for, at Hillerød og resten af regionen, skal være et attraktivt og levende område for borgere, erhvervsdrivende, virksomheder, kultur- og foreningslivet og for regionens mange besøgende.

Aktive netværksgrupper
Vi har flere års erfaring med networking og ved at det er mindst lige så vigtigt at give som at modtage. Den filosofi er bærende for C4 Netværket. Endvidere foretrækker vi 30 aktive medlemmer frem for 50 inaktive medlemmer i hver gruppe.

Vi mødes hver anden uge her i lokalerne hos C4 Videncenter, Krakasvej 17, Hillerød. Præcise datoer for grupperne slås op i kalenderen.

Vi kører tre årlige korte perioder, fordi vi mener at det er vigtigt at du bruger din tid og økonomi fornuftigt. Du kan efter en kort periode mærke om gruppen er noget for dig. Får du noget ud af din netværksgruppe så fortsætter du – får du ikke noget ud af det, melder du dig blot ud efter periodenes ophør.

Facilitator
John Langford er selvstændig ledelsesrådgiver, coach og proces- og netværksfacilitator. Gennem sin virksomhed John Langford – Menneske og Organisation er han desuden partner hos FACET5 GLOBAL som leverer assesment redskaber på 32 sprog til udvikling af ledelse, teams, onboarding og rekruttering.

www.johnlangford.dk

 

Ønsker du at deltage?
Har du en af følgende forudsætninger er du meget velkommen til at deltage som gæst:

  • Du er ansat som leder og er beslutningstager, med den rigtige indstilling til det at netværke, og har kontakter til andre beslutningstagere.

  • Du er selvstændig erhvervsdrivende, med den rigtige indstilling til det at netværke, og har kontakter til beslutningstagere.

Hvis du vil vide mere om C4 Netværket, er du som altid velkommen til at kontakte erhvervskoordinator, Jens Meyer, på telefon 60 16 40 21 eller på mail: jem@c4.dk

Det første møde er gratis og helt uforpligtende. Tilmelding sker til Jette Salling på js@c4.dk.

Tilmeld dig og mærk stemningen. Vi glæder os til at møde dig.

Priser

Gæster deltager gratis første gang.

Herefter er prisen kr. 500,- excl. moms pr. gang eller fuldt medlemskab.

FULDT MEDLEMSKAB
Vi kører 3 perioder på et år.

Hver periode (7 møder) koster kr. 2.700,- excl. moms.

Medlemmer af C4 Foreningen og Hillerød ByForum, kan deltage til kr. 2.000,- excl. moms.

Inkluderet er morgenmad, kaffe/te m.v. samt administration og lokaleleje.

Det er muligt at blive medlem midt i en periode til reduceret pris.