C4 Foreningen

C4 samler Erhverv, Handel, Uddannelse, Kultur & Sport samt Turisme i én dynamisk paraplyorganisation, der som samarbejdsorganisation arbejder for at fremme tiltag inden for de nævnte områder.

C4s vision er at være den foretrukne samarbejdspartner til vækst og udvikling for Erhverv, Handel, Uddannelse, Kultur & Sport samt Turisme. Vi ønsker at være anerkendt for vores evne til at skabe dialog og synergi mellem involverede aktører i Nordsjælland med fokus på Hillerød.

C4s mission er at tiltrække besøgende, kunder, turister, erhverv, studerende samt større Sport & Kulturevents i kraft af relevante sammenhængende tilbud og aktiviteter i Nordsjælland med fokus på Hillerød.

Denne opbygning sikrer et gunstigt samarbejde på tværs af traditionelle skel og skaber på unik vis synergi mellem stærke samarbejdspartnere. C4 Foreningen arbejder for, at Hillerød og resten af regionen, skal være et attraktivt og levende område for borgere, erhvervsdrivende, virksomheder, kultur- og foreningslivet og for regionens mange besøgende.

Som medlem af C4 Foreningen kan du styrke din forretning.

Se mere om, hvordan vi tænker her
Læs mere om C4 Netværket her