Karismatisk kommunikation og gennemslagskraft

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med IDA til 3 workshops om "Power Pitching", "Præsentationer der huskes" og "Karismatisk ledelse".

Står du overfor dit næste karriestep? Vil du gerne skabe nye muligheder i dit professionelle virke? Eller vil du gerne udvikle dine kompetencer indenfor god ledelse og kommunikation?

– så skal du deltage i dette unikke kursusforløb, hvor du bliver skarp til power Pitching, Præsentationsteknik og Karismatisk ledelse.

3 progressive workshops,
som tager udgangspunkt i spørgsmålene: Hvorfor? – Hvordan? – Hvad gør vi?

Onsdag den 22. september 2021
Først skal vi gennem Power Pitching lære, hvad vi skal sige, når vi gerne vil kommunikere vores færdigheder og erfaringer

Onsdag den 6. oktober 2021
Dernæst skal vi gennem Præsentationer der huskes lære, hvordan vi bedst muligt kommunikerer vores budskaber, vores færdigheder og profil, og på en måde sikre at gøre præsentationen interessant og holde på folks opmærksomhed.

Onsdag den 27. oktober 2021
Sidst, men ikke mindst, skal vi gennem Karismatisk ledelse lære, hvorfor mennesker reagerre som de gør. Vi skal lære om hvordan vi kan motiverer andre og bliver den uformelle leder i reummet til ikke bare præsentationer, men også møder og andre sociale interaktioner.

Når du mestrer disse færdigheder, er du bedre rustet til at skabe større resultater i virksomheden og bygge mere positiver relationer i det private såvel som i arbejdslivet.

Program alle tre dage

Kl. 08.00 – 08.30 Morgenkaffe

Kl. 08.30 – 12.00 Undervisning med små pauser undervej

Kl. 12.30 – 13.00 Frokost, sandwich

Pris og tilmelding

Workshopforløbet koster 2.995,- kr. ex moms

Tilmelding til Jette Salling js@c4.dk senest den 15. september 2021

Læs mere om workshopforløbet her

BONUS: Bliv certificeret i Karismatisk kommunikation og ledelse

Når du har gennemført alle 3 workshops, får du som bonus muligheden for at tage en online certificeringeprøve.

Del denne nyhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print