J-dag i Royal Stage

Nu skal hele ”Korsbæk” igen samles til den skønne tradition med byfesten på J-dag i Royal Stage. Det bliver fredag den 3. november 2023. Det bliver Blæst og Rocazino som bliver det musikale omdrejningspunkt.

Fuld Blæst i Royal Stage
Blæst har taget Danmark med storm med hits “Lad Mig Gå”, “Sover Du Nu”, P3’s Ugens Uundgåelige “Ego” og ej at forglemme kæmpehittet “Juice”, som også modtog P3 Guld Lytterhittet. Blæst åbner i øvrigt Orange Scene på Roskilde til sommer. Oplev Blæst her: https://youtu.be/DQJdB1mTAgg

Rocazino
Rocazino er et af de største danske 80’er bands med hits som bl.a. All my love, Elsk mig i nat, Ridder Lykke, Dine øjne er så blå, landsholdssangen “En for alle” og mange andre. Bandets sange har været soundtrack til 3 generationers forelskelser, fester, sommernætter, og nu også J-dag i Royal Stage. Oplev Rocazino med megahittet All my love her: https://www.youtube.com/watch?v=_fBWv-TQIAM

Inden koncerten kan du/I deltage i et eksklusivt VIP-arrangement, som du kan læse mere om i denne folder. Har du lyst til at blive sponsor kan du læse om mulighederne her.

Vil du bestille VIP-billetter?
Send en mail til en af nedenstående kontaktpersoner med virksomhedsnavn, kontaktperson og antal billetter. Så sender vi en bekræftelse retur på e-mail. Billetterne leveres i form af VIP-armbånd og sendes sammen med fakturaen.

Overskuddet fra koncerten går til Hillerød Håndboldklub og Nordsjælland Håndbold.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Med venlig hilsen
Arrangørgruppen

Jacob Mortensen – jm@jmcsteel.dk
Lennart Petersen – lennart.aaberg.petersen@hotmail.com
Carsten Larsen –     cal@royalstage.dk 
Lars Bo Jørgensen – brom41@live.dk 
Kenny Brendstrup – kennybrendstrup@gmail.com

Del denne nyhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print