Danmarks Radio og Hillerød Kommune byder op til dans

Nu er det tid til at finde det gode dansehumør frem, for i løbet af de næste uger inviterer Hillerød Kommune og Danmarks Radio til en masse sjove og spændende dansebegivenheder.

DR byder danskerne op til dans. I løbet af to optaktsprogrammer bliver seerne klædt på til at lære en fælles koreografi – en koreografi, som HELE Danmark danser i LIVE-eventen lørdag d. 12. juni 2021, hvor DR sender fra DR-studiet og fra fem danske byer: Aalborg, Herning, Svendborg, Slagelse og Hillerød.

Byerne spiller en synlig og afgørende rolle i at motivere den landsdel, de hver især selv hører til (hhv. Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden) i at danse mest muligt i løbet af programmet.

Koreografien lærer man af DR og deres optaktsprogrammer d. 3. og 10. juni og af en ny app “DR Dans”. App’en indeholder både koreografien, muligheden for at uploade en lille video af egen dans samt en konkurrence. Vinderen af et femtentusindekroners rejsegavekort bliver udvalgt i den landsdel, der sammenlagt danser mest.

Allerede nu kan I være med!

Vi står sammen i Hillerød Kommune, og derfor vil vi have alle virksomheder, arbejdspladser, idrætsforeninger- og klubber, institutioner og skoler med på dansebølgen. Og vinde konkurrencen!

  1. Download app’en og dans koreografien med dine kollegaer, venner, klassekammerater eller alene.
  2. Vi vil elske at få et lille videoklip (max 1 minut) af jeres dans. Videoklippet sendes enten på sms til 72325321 eller på mail til mlha@hillerod.dk Vi opfordrer til, at I holder telefonen vandret, når I laver optagelsen, og at I undgår nærbilleder. Jeres små videoklip vil blive klippet sammen og brugt på Hillerød Kommunes kanaler (hjemmeside og facebook).

DR Dans-appen findes både til iPhone, iPad og Android-telefoner og -tablets. Søg på DR Dans i Apple App Store eller Google Play. Læs mere om app’en her.

Få en danseinstruktør ud på arbejdspladsen

I samarbejde med Firmaidræt Hillerød er det muligt at få besøg af en dygtig danseinstruktør på netop din arbejdsplads. Det eneste I skal gøre er at skrive til Firmaidræt Hillerød på fih@firmah.dk Så sørger de for at tilpasse en danseworkshop/undervisning til jeres ønsker og behov.

Oplev og deltag i forskellige danseaktiviteter

I Hillerød Kommune bliver der også rig mulighed for at danse. Den 12. juni vil der hele dagen være mulighed for at opleve og deltage i forskellige danse på Torvet i Hillerød. Derudover vil der være forskellige danse-events i løbet af de kommende uger. Se mere på www.hillerod.dk/bevaegdigforlivet

Vi sætter gang i dansen i hele kommunen – for store og små – på skoler, arbejdspladser, derhjemme og sammen i fællesskab.

Med venlig hilsen

Kirsten Jensen

Del denne nyhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print