12. oktober 2022 kl. 15.00 – 17.00

Tiltræk og fasthold de rigtige medarbejdere

Sted: C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Arrangør: C4 Foreningen og U/NORD
Din medarbejderstab er altafgørende for din virksomheds fremtidige succes. Derfor er det vigtigt, at du tiltrækker og evner at fastholde de rigtige kompetencer.

På dette gå-hjem-møde ser vi på dine muligheder i tre afgørende processer:

Rekrutteringsprocessen. – Gør dig klart hvad du har brug for, før du går i gang. Hvilke muligheder har du for at finde de kompetencer, du mangler?

Onboarding. – Tips & tricks til de første dage. Fire procent af alle nyansatte medarbejdere dukker ikke op på dag 2, hvorfor mon? At få nye medarbejdere inkluderet har første prioritet, selvom du tænker ”Value for money” fra dag 1.

Fastholdelse. – Skal nye medarbejdere fastholdes, tænker de fleste på løn som det væsentligste. Desværre er det ikke så enkelt. Der skal i langt de fleste tilfælde noget helt andet til….

Indlægsholdere:
Sussi Aggersbjerg – underviser og ledelseskonsulent på U/NORD Kursuscenter, hvor Sussi de seneste 10 år har stået for udvikling og træning af ledere og medarbejdere i mange forskellige virksomheder.

Svend-Ove Pedersen, uddannelseskonsulent på U/NORD Kursuscenter. Svend-Ove har arbejdet med virksomheder i 40 år og efteruddannelse i 25 år inden for mange forskellige brancher – de seneste år specielt indenfor industri og medico

Pris
Deltagelse er gratis for medlemmer af C4 Foreningen.
Pris for ikke medlemmer af C4 Foreningen er 300,- kr. ex moms.

Tilmelding
Tilmelding til Jette Salling js@c4.dk – senest fredag den 7. oktober 2022.

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print