14. marts 2024 kl. 15.30 – 17.30

Til tiden hver gang – få styr på dine deadlines!

Sted: C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Arrangør: C4 Foreningen og redaktør Tine Bendix
Redaktør Tine Bendix beskriver tv-mediets professionelle tilgang til deadline, det evige og helt ufravigelige vilkår, at man når ting til tiden – hver gang. Hvilke processer går man igennem, hvordan leder man sit hold, og arbejder systematisk frem mod en deadline, mens man eliminerer fejl og løbende kvalificerer produktet.

At have deadline, at skulle nå at løse en given opgave til en bestemt tid, er noget de flest mennesker kender til.

Når vi ikke når noget til den aftalte tid, er der som regel nogen der bliver påvirket af det. IT-projektet, der skal rulles ud i foråret, men som først bliver færdig til efteråret, får som regel sine ofre på vejen – ofte i form af produktivitetstab. Når udviklingsafdelingen i produktionsvirksomheden ikke når sit mål, står markedsførings- og salgsafdelingen og venter, ligesom byggerier, der overskrider den aftalte tidsfrist ikke er så usædvanligt.

Deadlines bliver også lidt ligegyldige, hvis man ikke overholder dem, og så opstår frustrationen, irritationen og andre konsekvenser. Det giver et troværdighedstab, hvis man lover en kunde at aflevere en rapport, en tegning eller et andet produkt til en bestemt tid, og man så ikke når sin deadline.

Pris
Deltagelse er gratis for medlemmer af C4 Foreningen.
Pris for ikke medlemmer af C4 Foreningen er 300,- kr. ex moms.
Ved udeblivelse faktureres et no show fee på 300,- kr. ex moms

Tilmelding
Tilmelding til Jette Salling js@c4.dk – senest den 11. marts 2024.

Se invitationen her

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print