AFLYST – 9., 15. og 30. november 2023 kl. 9.00 – 12.00

Teams i topform

Sted: C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Arrangør: C4 Foreningen og IDA
Psykologisk tryghed: Nøglen til Teams i Topform – workshop i 3 moduler

I vores hastigt skiftende arbejdsliv er sammenhold og samarbejde essentielt. Men hvad gør nogle teams mere succesfulde end andre? Hemmeligheden ligger i psykologisk tryghed!Et psykologisk trygt arbejdsmiljø styrker teamets performance gennem bl.a. øget læring, innovation og engagement.

Ønsker du at være drivkraft bag succesfulde teams i en kompleks og omskiftelig verden? Så er vores kursus perfekt for dig.

Målgruppe: Kurset er målrettet ledere, uformelle ledere og teammedlemmer, da I alle har en afgørende rolle i at skabe et psykologisk trygt og succesfuldt arbejdsmiljø.

Kursusforløb: Vores tre interaktive workshops byder på en blanding af teori, casestudier og øvelser, alt sammen designet til at forberede dig på at arbejde med psykologisk tryghed i dit team. Efter den indledende workshop får du chancen for en engelsk DISC FLOW® profilering, og der følger en online opsummering efter hver session.

 

Workshop 1: torsdag den 9. november 2023 kl. 9.00 – 12.00
Psykologisk Tryghed og Autentisk Nærværende Ledelse: Undersøg hvordan psykologisk tryghed bidrager til et enestående samarbejde og hvordan autentisk nærværende ledelse kan understøtte denne tryghed.

 

Workshop 2: onsdag den 15. november 2023 kl. 9.00 – 12.00
Forstå de andre (og dig selv): Lær at anvende DISC FLOW® for bedre at forstå dig selv og andre, samtidig med at du får indsigt i udviklingen af emotionel intelligens.

 

Workshop 3: torsdag den 30. november 2023 kl. 9.00 – 12.00
Optimering af teamdynamik: Få værktøjer til at løfte dit teams samarbejde og effektivitet ved at fokusere på tydelig kommunikation, meningsfuld feedback og dynamisk teamwork.

 

Udbytte: Få indsigt i den centrale rolle, som psykologisk tryghed spiller for dit teams trivsel og succes. Lær hvad der fungerer, hvad der ikke gør, og få praktiske værktøjer med hjem for at forstærke dit teams samarbejde, vidensdeling og præstationer.

 

Er du klar til at gøre dit team uovervindeligt? Tilmeld dig kurset i dag!

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print