18. januar 2023, kl. 15.00 – 16.30

MTB-event

Sted: MTB-Tours Nordsjælland, Frydenborgvej 27L, 3400 Hillerød
Arrangør: C4 Foreningen og MTB-Tours Nordsjælland
MTB-Tours Nordsjælland, der er nyt medlem af C4 Foreningen, inviterer til åbent hus ude og inde. Du får en unik mulighed for at prøvekøre en mountainbike i Gribskov/skoven ved Frydenborgvej eller deltage i en Mental Coaching-seance (begge dele helt ufarligt)!

Du får også mulighed for at høre om MTB-Tours Nordsjælland og høre mere om deres tilbud til private og virksomheder, og om hvordan de arrangerer firma-events med guidede skræddersyede oplevelsesture i naturen, der kombinerer sammenhold og fart over feltet, og hvor alle kan være med. Der bliver også tid til en kort rundtur i butikken og caféen, der er åben, og hvor der kan købes øl, vand og toast.

Program

Kl. 15.00       Velkommen/instruktion og fordeling af deltagerne.

Kl. 15.15       Deltag i guidet MTB-tur (ikke fysisk hårdt) eller afslappende Mental Coaching.

Kl. 16.00       Præsentation af firmaevents + spørgsmål, gratis kaffe og kage samt rundtur i butikken.

Kl. 16.30       Netværk/på gensyn.

Vi anbefaler bevægeligt tøj/sportstøj og kondisko, som godt må blive lidt beskidte under MTB-tur. Cykler, cykelhjelme og drikkedunke lånes kvit og frit. Mulighed for omklædning i butikken/kom lidt før.


Om MTB-Tours

MTB-Tours tilbyder guidede ture på mountainbike for både private og virksomhed. Der tilbydes ture i hele Nordsjælland, men for det meste er det på sporene i Gribskov, der er Danmarks næststørste skov, og Nordsjællands grønne åndehul. Personalet er eksperter på både udstyr og de bedste ruter i skoven for en god oplevelse. Læs mere på
www.mtb-tours.dk

Pris
Deltagelse er gratis.

Tilmelding
Tilmelding til Jette Salling js@c4.dk – senest den 14. januar 2023.

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print