1. februar 2023 kl. 15.30 – 17.30

Bæredygtighed, inflation, digitalisering, mangel på arbejdskraft … Hvad gør I – og hvad fortæller I?

Sted: C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Arrangør: C4 Foreningen og Bizbuddy
En skarp kernefortælling understøtter jeres strategi, og den hjælper jeres mange interessenter med at forstå, hvem I er, og hvor I er på vej hen.

I en turbulent verden med skiftende agendaer, nye lovgivninger og heftig støj, er det vigtigere end nogensinde, at I har styr på jeres virksomheds kernefortælling. Fortælling hjælper jer med at sætte retning. Den øger jeres evne til at rekruttere nye medarbejdere og gør det lettere at trænge igennem med jeres unikke budskaber. En skarp kernefortælling understøtter jeres strategi, og den hjælper jeres mange interessenter med at forstå, hvem I er og hvor I er på vej hen. Ofte er flere medarbejdere i virksomheden inde over arbejdet med at udvikle virksomhedens kernefortælling. Derfor er I meget velkommen til at deltage med flere repræsentanter fra hver virksomhed.

På dette oplæg vil I møde CEO i BizBuddy, Mette Dahl Juelner, der er ekspert i at finde og formulere virksomheders kernefortælling. Udover at skrive kernefortællinger er Mette også en rutineret oplægsholder (bl.a. for Børsen Masterclass).

Mette vil præsentere jer for, hvordan I bl.a. inddrager omverdens udfordringer og potentialer i en kernefortælling. Ligesom I vil få inspiration med eksempler og konkrete værktøjer, så I selv kan komme i gang med at skrive jeres nye fortælling.

Pris
Deltagelse er gratis for medlemmer af C4 Foreningen med deltagelse af op til tre medarbejdere fra hver virksomhed.
Pris for ikke medlemmer af C4 Foreningen er 300,- kr. ex moms.

Tilmelding
Tilmelding er bindende.
Tilmelding til Jette Salling js@c4.dk – senest fredag den 27. januar 2023.

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print