25. april 2024 kl. 15.30 – 17.00

ChatGPT gør os ikke klogere – læringen gør!

Sted: C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Arrangør: C4 Foreningen og Forskningens Døgn
Lektor Antonia Scholkmann, forsker og lektor ved Aalborg Universitet, Institut for kultur og Læring, tager emnet og dilemmaerne under kyndig behandling.

Brugen af kunstig intelligens som ChatGPT i uddannelsesmiljøet rejser spørgsmål om læringens natur. På trods af teknologiens lette adgang til information og opgaveskrivning er der bekymring om de studerendes egentlige læring.

Måske er du underviser på et universitet eller på en professionshøjskole eller lærer på et gymnasie? Oplever du nogensinde bekymringer om, hvorvidt dine studerende eller elever faktisk bliver klogere, når de benytter sig af generativ kunstig intelligens, for eksempel til opgaveskrivning?

Aldrig før har det været så let at indsamle tanker, få svar på spørgsmål eller lave udkast til en opgaves disposition. Men hvordan kan brugen af ChatGPT fremme læringen, i stedet for kun hurtigt at levere svar til spørgsmål?

I foredraget uddybes, hvordan generativ kunstig intelligens kan anvendes til at fremme relevant og dybdegående læring. Samtidig diskuteres redskaber og strategier, som du kan benytte dig af for at optimere denne teknologis bidrag til dine studerendes dybere forståelse af et emne.

Lektor Antonia Scholkmann, forsker og lektor ved Aalborg Universitet, Institut for Kultur og Læring, tager emnet og dilemmaerne under kyndig behandling.

Rektor Thomas Kryger Andersen fra Hillerød Tekniske Gymnasium, U/NORD fortæller om U/NORDS erfaringer med (generativ) kunstig intelligens indtil nu, og hvordan teknologien bruges i undervisningen?

Thomas vil også komme ind på, hvor der opleves udfordringer, bekymringer og grænser med kunstig intelligens, og hvordan forskningen kan hjælpe med mere viden på området.

 

Pris
Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig
Ved udeblivelse faktureres et no show fee på 150,- kr. ex moms.

Tilmelding
Tilmelding til Jette Salling js@c4.dk – senest den 18. april 2024.

Se invitationen her

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print