Hillerød står sammen om KNÆK CANCER

Hillerød Kommune, C4 og Royal Stage opfordrer alle virksomheder, skoler, uddannelsesinstitutioner og foreninger – store som små – til at støtte op om dette års indsamling til KNÆK CANCER.

I Hillerød ønsker vi at sætte barren lidt højere ved at samarbejde om indsamlingen, og her kan I være med. Ved at deltage i indsamlingen gennem “Hillerød står sammen” om KNÆK CANCER, er I med til at arbejde for, at alle i Hillerød Kommune samler et stort beløb ind til den vigtige sag. Færre skal få kræft, og flere skal overleve – og I kan være med til at dette sker.

SÅDAN GØR I
Når I samler ind og gør brug af vores link for “Hillerød står sammen” om KNÆK CANCER vil jeres donation blive registreret i den samlede donation for Hillerød.

Skal jeres virksomhed gøre en forskel? – læs mere her
Skal jeres forening gøre en forskel? – læs mere her
Skal jeres skole eller uddannelsesinstitution gøre en forskel? – læs mere her

hillerodstaarsammen.dk har vi samlet gode idéer, som er nemme at gå i gang med. Lad fantasien få frit løb og vær med til at gøre en forskel.

Følg gerne med i facebookgruppen Hillerød Står Sammen og gør herinde opmærksom på jeres arrangement, så andre kan blive inspireret eller hjælpe med at samle penge ind.
Har I spørgsmål? Skriv til kontakt@hillerodstaarsammen.dk

Lørdag den 28. oktober 2023 sender TV2 live fra Royal Stage i Hillerød, som afslutning på KNÆK CANCER-ugen, der hvert år finder sted i uge 43.

 

 

 

 

 

Del denne nyhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print