Få styr på din virksomheds kernefortælling/DNA og stå skarpere end nogensinde

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med Bizbuddy til workshop onsdag den 18. august 2021 og onsdag den 1. september 2021, begge dage kl. 15:00 - 18:00 i C4 Videncenter.

C4 Foreningen inviterer i samarbejde med Bizbuddy til workshop onsdag den 18. august 2021 og onsdag den 1. september 2021, begge dage kl. 15:00 – 18:00 i C4 Videncenter.

  • Hvordan lyder din virksomheds kernefortælling?
  • Ved du, hvordan din virksomhed skaber værdi for dine kunder?
  • Hvilke historier fortæller I på de sociale medier og til pressen?

 

Deltag i to spændende og lærerige workshops, hvor du får styr på din virksomheds kernefortælling/DNA. Du får konkrete værktøjer til, hvordan du finder frem til den, og hvordan du får den til at leve internt som eksternt.

Vi kigger nærmere på din virksomheds kunder, værditilbud og hovedbudskaber. Og vi analyserer din virksomheds interessefelt, styrkepositioner og ambitioner.

Efter workshoppen har du en plan for, hvordan du kommer helt i mål med den nye kernefortælling, og hvordan du aktiverer den. Derudover bliver du klogere på din virksomheds kunder og kommercielle potentiale.

Workshoppen henvender sig til virksomhedsledere og – ejere, kommunikations/marketingsansvarlige i virksomheder og HR-partnere, som ønsker at blive skarpere på branding, forretningsudvikling og kommunikation

 

Pris og tilmelding

Workshopforløbet koster 1.000,- kr. ex moms for medlemmer af C4 Foreningen.

Pris for ikke medlemmer af C4 Foreningen er 2.000,- kr. ex moms. Deltager mere end én medarbejder fra virksomheden er prisen 1.500,- kr. ex moms pr. person.

Tilmelding til jette Salling js@c4.dk – senest torsdag den 12. august 2021.

Læs mere her

Del denne nyhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print