31. januar 2023 kl. 8.30 – 12.00

IværksætterSUCCES

Sted: C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Arrangør: Erhvervshus Hovedstaden og C4 Foreningen
Skal din forretningsidé gøres til en succesfuld virksomhed?

Du har allerede styr på det grundlæggende, eks. ved at have deltaget på vores IværksætterBASIS, hvor spørgsmålene omkring virksomhedsformer- og registrering, bogføring, moms og skat er gennemgået. Du er nu klar til at få kunder i butikken.

IværksætterSUCCES er målrettet dig, der har en gennemtænkt idé og et CVR-nr. men skal bruge mere viden og værktøjer til at komme godt i gang med at vækste din virksomhed.

Hvad kan du forvente
Du vil blive introduceret til metoder og redskaber, der giver dig en systematisk tilgang til din virksomhed og dine kunder. Du får nyttig viden, der kan øge din sandsynlighed for succes.

Du lærer, hvordan du gør værdien af dine produkter eller ydelser tydelig for kunderne. Du kommer til arbejde med din forretning gennem forskellige øvelser, hvor du også får indsigt i andre iværksætteres udfordringer og idéer, og nye perspektiver på dine egne.

IværksætterSUCCES afholdes som en fysisk workshop, hvor vi går i dybden med dit marked, hvordan du får testet din idé, og får mere viden om dine potentielle kunder.

Som deltager op IværksætterSUCCES vil du få personligt input fra en erfaren forretningsudvikler til hvordan, du kan indarbejde områder som bæredygtighed, digitalisering og internationalisering til di forretningskoncept og værditilbud.

Deltagelse er gratis men tilmelding nødvendig – tilmeld dig her

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print