11. januar 2024 kl. 15.00 – 17.30

Bliv klædt på til at afgive tilbud til det offentlige

Sted: C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Arrangør: Pind & Partnere og C4 Foreningen
Sådan øger du din chance for at vinde den næste offentlige kontrakt.

C4 Foreningen gentager succesen fra sidste efterår og afholder i samarbejde med Majse Jarlov, advokat og associeret partner hos Pind & Partnere Advokatpartnerselskab en ny eftermiddagsbriefing om de emner, som du skal have fokus på for at optimere din chance for at vinde det næste offentlige EU-udbud.

Mange virksomheder var forhindrede i at deltage sidst og har derfor efterspurgt en gentagelse af arrangementet. Desuden er der sket en række juridiske opdateringer, hvorfor arrangementet er relevant for såvel nye virksomheder som gengangere fra sidste års arrangement.

Majses motto er, at det ikke skal være svært at være offentlig tilbudsgiver. Majse kommer med tips og tricks til, hvordan din virksomhed kan komme godt igennem en offentlig tilbudsproces med fokus på typiske faldgruber og udfordringer.

Igennem Majses mere end 20 års erfaring med at rådgive både offentlige bygherrer og tilbudsgivere til det offentlige har hun en indgående erfaring med at rådgive tilbudsgivere med at komme sikkert igennem en offentlig udbudsproces – en proces, som kan være en svær øvelse for både nybegyndere og også øvede tilbudsgivere, da der er mange regler og en omfattende retspraksis at holde styr på.

Baggrund
C4 Foreningen vil gerne bidrage med at skabe rammerne for, at flere lokale virksomheder kan komme i betragtning til kommunale udbud. Derfor har C4 Foreningen allieret sig med advokat Majse Jarlov som skal være med til at klæde foreningens medlemmer juridisk på i forhold til at deltage i offentligt EU-udbud med succes.

Pris
Deltagelse er gratis for medlemmer af C4 Foreningen.
Pris for ikke medlemmer af C4 Foreningen er 300,- kr. ex moms.

Tilmelding
Tilmelding til Jette Salling js@c4.dk – senest den 5. januar 2024.

Se program her

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print