25. oktober 2023 kl. 15.30 – 17.30

Bæredygtighed & De 3 bundlinjer

Sted: C4 Videncenter, Krakasvej 17, 3400 Hillerød
Arrangør: U/NORD Kursuscenter og C4 Foreningen

C4 Foreningen og U/NORD Kursuscenter inviterer dig og andre interesserede medarbejdere til informationsmøde vedr. din virksomheds fremtid med ”Bæredygtighed & De 3 bundlinjer”.

informationsmødet ser vi kort på nogle af nøgleområderne indenfor Bæredygtighed & De 3 bundlinjer, og herefter har du mulighed for at dykke længere ned i det/de områder, der har størst indflydelse på eller størst interesse for din virksomhed.

Samtidig vil du møde repræsentanter fra andre C4 medlemsvirksomheder, der vil bidrage med deres erfaringer indenfor bæredygtighed.

Efter du har deltaget på informationsmøde, vil du have et overblik over, hvad der forventes af din virksomhed (f.eks. hvordan udarbejdes og leveres grønne regnskaber, hvilke krav kan I stille til jeres underleverandører, hvordan arbejder I med det sociale område, der bl.a. omhandler trivsel) vedr. Bæredygtighed & De 3 bundlinjer?

Pris:
Informationsmødet er gratis.

Tilmelding:
Tilmelding til Jette Salling js@c4.dk – senest fredag den 20. oktober 2023.

 Informationsmøde gennemføres i samarbejde med bl.a. U/NORD Kursuscenter v/ ledelseskonsulent Sussi Aggersbjerg. Udover udvikling og træning af ledere og medarbejdere i forskellige virksomheder, har Sussi i de seneste år arbejdet med – og undervist i bæredygtighed.

Del denne begivenhed via 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print